Produkty

Jagody Goji – sekret młodego wyglądu

JAGODY GOJI – sekret  młodego wyglądu i długowieczności Kraj pochodzenia: Tybet.
Nazwa rośliny: Kolcowój pospolity o krzewach szybko dojrzewających, odpornych na susze oraz niskie temperatury. Skład: 18 aminokwasów, witamina A, witamina B-1, witamina B-2, witamina C, witamina E, mangan, cynk, żelazo, nikiel, chrom, magnez, wapń, sód, potas, kobalt, selen, kadm, fosfor, german. Dawkowanie: Dorośli – 70 – 80 jagód dziennie, Dzieci – 35 – 40 jagód dziennie. Sposób jedzenia: Jagody Goji możemy jeść same bądź dodając je jako smaczny i zdrowy dodatek do deserów, musli, jogurtów, koktajli. Właściwości: • wspomaganie systemu odpornościowego, • źródło witamin, • wzmacniają jakość dobrego widzenia, chronią oczy, a w przypadku występowania wad wzroku, pomagają leczeniu, • źródło składników odżywczych dla wątroby i nerek, • odmładzają komórki ciała człowieka, • pomagają w utrzymaniu stałej wagi ciała, • regulują ciśnienie tętnicze krwi i obniżają poziom cukru we krwi. • wpływają na cyrkulację komórek mózgowych oraz naczyń kapilarnych, • regulują zawartość tłuszczu w organizmie, • działają na skórę, czyniąc ją gładką, przywracając ładny wygląd, elastyczność i odpowiedni poziom nawilżenia, • wspomagają budowę masy mięśniowej, • przywracają młode spojrzenie i jasny wygląd okolic oczu, • neutralizują szkodliwe działanie wolnych rodników, działają odmładzająco na cały organizm.
     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *